Imobilul se află pe Calea Victoriei, în centrul Capitalei.

Ministerul a dat deja dispoziții în acest sens conducerii companiei, dar decizia finală a fost amânată, întrucât Consiliul de Administrație al Loteriei nu a emis încă un aviz clar pentru închiriere, iar conducerea executivă și Direcția Logistică a companiei nu s-au pus de acord asupra prețului de închiriere.

La parterul imobilului funcționează și o agenție loto proprie a companiei. De altfel, clădirea este cunoscută sub numele de Palatul Loteriei și a găzduit sediul central al companiei naționale până la mutarea acesteia, în 2002, în sediul actual, situat în strada Poenaru Bordea nr. 20, în spatele Tribunalului București. Imobilul, aflat în proprietatea Loteriei Române, i-a aparținut în perioada interbelică omului de afaceri Sigmund Prager.   

În clădirea din Calea Victoriei nr. 9, sectorul 3, fost sediu central al Loteriei Române, își are în prezent sediul Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJC), supraveghetorul și reglementatorul pieței de profil. Sediul i-a fost stabilit la această adresă printr-o hotărâre a Guvernului Ponta din 2013. Anterior, în același an, dar printr-o ordonanță de urgență, același cabinet stabilise că Oficiul își are sediul în strada Apolodor nr. 17, sectorul 5, adică în aceeași clădire cu Ministerul Finanțelor Publice, instituția funcționând o vreme în subordinea acestuia. Ordonanța stipula și că sediul ONJC va putea fi modificat prin HG.


În 2015, operatorul de jocuri loto a avut o cifră de afaceri de 756,6 milioane de lei, de la 826,82 milioane de lei în urmă cu un an și de la 1,07 miliarde de lei în 2013. (sursa: profit.ro)