A patra şi a cincea fază a proiectului de birouri AFI Park vor fi livrate peste două săptămâni, când primii chiriaşi vor prelua spaţiile şi vor demara operaţiunile, potrivit unui comunicat al companiei.

 

"Cameron, unul dintre chiriaşii din AFI Park 1, se va extinde şi îşi va reloca birourile în AFI Park 4&5. Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-închiriere pentru spaţii din cele două clădiri provin din industria IT&C. SII România, o companie specializată în oferirea de servicii şi soluţii tehnologice pentru firme medii şi mari, a închiriat 3.000 mp la etajul 10 al clădirilor de birouri, în timp ce o suprafaţă de 3.000 mp va fi ocupată de un nou jucător important pe piaţa de IT&C din România. Adiţional, câteva mii de metri pătraţi sunt preluaţi de către ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC, specializată în soluţii software pentru planificare avansată şi optimizări. Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc Trattoria Uno", se arată în comunicat.

 

Cererile specifice din partea companiilor din industria IT&C sunt o suprafaţă a etajului de 3.000 mp şi o înălţime de 2,8 m între podea şi tavan.

 

AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătraţi, aflate în proximitatea centrului comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp închiriabili). Complexul are 152.000 mp de spaţii închiriabile.

AFI Park a devenit hub-ul de IT&C pentru companii internaţionale precum Electronic Arts, grupul TELUS International, Endava România, cu sediul central în Marea Britanie, Microchip Technology, Sparkware Technologies şi Cameron România, parte din grupul Cameron. (sursa: zf.ro)