UniCredit Business Integrated Solutions ocupă o suprafață de 7.800 mp din cei 9.300 mp închiriabili ai clădirii.

 

Clădirea este închiriată integral și a fost proiectată special pentru UniCredit Business Integrated Solutions.

 

„UniCredit Business Integrated Solutions a investit o sumă considerabilă în amenajarea noilor birouri din Iași, care asigură un mediu de lucru premium celor aproximativ 600 de angajați. Pe lângă localizarea în centrul de afaceri al orașului, printre motivele principale pentru care am ales acest spațiu se numără mixul de beneficii și facilități disponibil pentru echipa noastră în ansamblul Palas”, a declarat Paolo Cederle, Chief Executive Officer al UniCredit Business Integrated Solutions S.C.p.A.

 

Pe segmentul office, compania Iulius a dezvoltat la nivel național brandul United Business Center, care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A în Iași și Cluj-Napoca, și încă 130.000 mp în curs de construcție la Timișoara.

 

În ansamblul Palas Iași, compania are cinci clădiri de birouri operaționale, unde lucrează aproximativ 4.800 de persoane. În prezent, Iulius are în derulare lucrările de amenajare a clădirii United Business Center 5, care urmează să fie inaugurată în acest an.

 

Totodată, în toamna 2015 au fost demarate lucrările la proiectul Openville, cel de-al doilea ansamblu multifuncțional din rețeaua grupului de companii Iulius. Proiectul este situat în proximitatea Iulius Mall Timișoara și presupune o investiție de peste 220 milioane de euro. (Sursa: profit.ro)