Compania de origine franceză Ipsos are o prezență extinsă, în peste 89 de țări, angajând în total peste 16.000 de specialişti care deservesc peste 5.000 de clienți. Compania are calitatea de chiriaş în portofoliul CA Immo încă din anul 2007 şi a prelungit contractul de închiriere pentru suprafața de birouri de 6.000 mp ocupată, cu un termen suplimentar de 6 ani. 

"Parteneriatul cu CA Immo reprezintă un element care conferă stabilitate şi încredere afacerilor Ipsos în Romania, deoarece spațiul de birouri este o componentă esențială în desfăşurarea activităților IIS, precum şi în atragerea de noi candidați", a menționat doamna Ileana Pârvu, Managing Director, Ipsos Interactive Services, care a coordonat procesul de partea chiriaşului.


CA Immo este specializată în proprietăți de birouri deținute în capitalele Europei Centrale și are sucursale în șase țări din centrul Europei. Compania deține in portofoliu proprietăți de referință de clasă A, cu amplasament central, caracteristici arhitecturale unice şi specificații tehnice de ultima generație, printre care se numără şi Riverplace. Riverplace este un ansamblu de 47.000 mp închiriabili format din două clădiri care beneficiază de o infrastructură excelentă, amplasată în zona foarte dinamică centru-vest a capitalei. 

"Ne bucurăm şi suntem onorați să continuăm parteneriatul cu grupul Ipsos. Aceasta arată, pe de o parte, faptul că investițiile susținute şi relația deosebită cu clienții nostri reconfirmă încrederea pe termen lung pe care o au în echipă şi, pe de altă parte, faptul că proprietatea Riverplace este o platformă bună de creştere pentru companiile care îşi au sediul aici", a afirmat Marian Roman, Managing Director CA Immo Romania.


"Riverplace este o clădire consacrată ca fiind una dintre cele mai bune proprietăți din zona de centru-vest a Bucureştiului, cu o rată foarte ridicată de reînnoire a contractelor chiriaşilor de-a lungul timpului, încă dinainte de afirmarea zonei ca una de birouri. Suntem bucuroşi că am contribuit la definirea nevoilor Ipsos pentru următorii ani, iar strategia şi concluzia comună la care am ajuns a relevat Riverplace ca fiind cea mai bună soluție imobiliară pentru planurile companiei ", a declarat Andreea Păun, Managing Partner Griffes.

Clădirea Riverplace oferă o atmosferă de campus şi accesibilitate foarte bună, iar prin certificarea BREAM, împreună cu suprafețele generoase pe etaj, oferă numeroase beneficii chiriaşilor cu densitate mare si nevoi de productivitate crescută. (sursa: Griffes)