Termenul de livrare a fost stabilit pentru luna iulie a anului viitor.

Dezvoltatorul, firma Da Vinci Group Develoment, controlata de Nicolae Uciu si Alin Mihalache, a cumparat anul trecut un teren de aproape 1.300 de metri patrati in apropiere de Calea Serban Voda, de la un investitor norvegian care voia sa dezvolte un imobil de locuinte, noteaza Mediafax.

 

"Constructia a inceput in urma cu trei saptamani, iar livrarea este prevazuta pentru luna iulie 2015. Imobilul va avea 8 etaje, plus mansarda si in total 86 de apartamente cu suprafete pornind de la 34 metri patrati utili pentru o garsoniera, de la 52 metri patrati utili pentru 2 camere si 69 metri patrati utili pentru 3 camere. Pretul mediu este de 1.000 euro/mp construit", a declarat Cristian Munteanu, senior partner Luxury Properties, promotorul proiectului, care spune ca deja a vandut 16 apartamente, dintre care 15 cu 3 camere.

 

Investitia alocata proiectului este de 12 milioane de lei (circa 3 milioane de euro), la care se adauga 800.000 de euro, pretul platit pentru teren. Cei doi antreprenori intentioneaza sa mai cumpere un teren, tot in zona Tineretului, de 2.400 de metri patrati, tranzactie care ar putea fi incheiata in saptamanile viitoare.

Pe acest teren planurile sunt de a dezvolta 80 de apartamente cu 3-4 camere. (sursa: wall-street.ro)