Până la sfârşitul anului compania vrea să închirieze mai bine de trei sferturi din suprafaţa de peste 14.100 mp a proiectului, care include o clădire de trei etaje ce reprezintă prima etapă a proiectului, alături de una de şapte etaje, care va fi finalizată în iunie 2017.

 

„Investiţia în proiectul Novis Plaza este de aproxi­ma­tiv 10 milioane de euro. Prima etapă va fi finalizată în data de 30 noiembrie a acestui an, iar până la finalul anului es­ti­măm că vom ajunge la un grad de închi­rie­re de 70-80% în prima etapă“, au spus oficialii com­paniei.

 

Proiectul ini­­ţial a fost în­ce­put de către CBC Develop­ment Design Cluj-Napoca şi trebuia să inclu­dă un hotel şi o clădire de biro­uri, potrivit unui anunţ publicat în presa centrală compania a intrat anul trecut în fali­ment, iar lichidatorii judiciari au scos proprietăţile la licitaţie.

 

Activitatea pe piaţa de birouri din Cluj a crescut puternic în ultimii ani, pe măsură ce interesul companiilor multinaţionale din IT sau servicii de a deschide birouri în oraş s-a intensificat. Cu toate acestea, cu un stoc de circa 200.000 de metri pătraţi, piaţa de birouri din Cluj este de zece ori mai mică decât cea din Bucureşti. (sursa: zf.ro)