”Pe lângă proiectele noi, unde strategia este să dezvoltăm comunități în concepte mixte, avem un portofoliu de 35.000 mp – One North Gate și One Victoriei Center – pentru care vizăm noi investiții cu scopul îmbunătățirii produsului la standardele din prezent”, explică Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties. 

Investiția în retehnologizare vizează certificarea parcului de afaceri One North Gate în sistemul BREEAM, țintind pentru ”BREEAM Excellent”. Noul concept al recepției, curții interioare și spațiilor comune pune accent pe dezvoltarea unor zone de socializare și relaxare printr-un design contemporan. Acesta este semnat de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele inovatoare pe segmentul rezidențial de lux. 

Parcul de afaceri One North Gate este localizat într-una din cele mai dinamice zone de office din București, la 2,2 km de mall-ul Promenada. Cu o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 23.000 mp în două corpuri de clădire și 504 de locuri de parcare, One North Gate oferă spații de birouri funcționale și eficiente într-o zonă de interes a Bucureștiului. Centrul de afaceri va fi disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an. (sursa: One United Properties)