Compania a închiriat o suprafaţă de 2.400 mp în cel de-al doilea imobil de birouri din cadrul ansamblului. Centrul va angaja în jur de 130 de persoane, dar personalul va crește la 200 de angajați în următorii trei ani.

Intel a început operațiunile de la Timișoara în toamna trecută, preluând compania americană Movidius, care avea un birou în acest oraș.
„Noile birouri vor permite susţinerea planurilor de consolidare şi recrutare pe care compania noastră le are în Timişoara. Am pus întotdeauna accent pe confortul specialiştilor noştri şi ne-am dorit un spaţiu modern, flexibil şi cu numeroase facilităţi, care să încurajeze lucrul în echipă, inovaţia şi performanţa. Am ales clădirea UBC 1 deoarece, pe lângă faptul că a corespuns tuturor criteriilor noastre calitative, este parte dintr-un ansamblu deja funcţional, conceput în beneficiul angajaţilor”, a declarat Valentin Mureşan, Country Manager Intel România.
Openville este un complex mixt, dezvoltat de investitorul român Iulian Dascalu, cu peste 220 de milioane de euro. Componenta de birou va avea o suprafață totală de închiriat de 130.000 mp. Complexul va cuprinde șapte clădiri de birouri. (sursa: tion.ro)