Compania Impact Developer & Contractor (IMP) își continuă construcțiile în proiectul Greenfield din Băneasa. În acest scop, societatea a contractat un credit de 35 de milioane de lei (7,87 milioane euro) de la Libra Internet Bank în vederea derulării fazei a 5-a din proiectul pentru Ansamblul Platanilor, respectiv construirea a 11 blocuri în regim de înălțime P+4 și P+5, informează un raport al emitentului postat pe portalul Bursei de Valori București, după închiderea ședinței de tranzacționare de astăzi.

La jumătatea lunii trecute, antreprenorul anunța că va începe cea de-a 3-a fază a proiectului Greenfield, suma investiției pentru construcția a 888 de apartamente în Ansamblul Platanilor urmând să urce la 44 de milioane de euro. Creditul contractat de la Libra Internet Bank acoperă aproape a 6-a parte din acest necesar.


Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, este listată la cota BVB, iar prețul de închidere al sesiunii de astăzi de 0,7000 lei/acțiune conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 194,50 milioane lei (43,74 milioane euro). (Sursa: profit.ro)