Propunerea va fi discutată într-o AGA programată pentru 6 martie, potrivit unui convocator transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Majorarea capitalului ar urma să se deruleze în două etape, una la care pot participa numai acţionarii companiei, iar în a doua fază acţiunile rămase vor putea fi cumpărate atat de acţionarii care au subscris în prima etapă, cat şi de alţi investitori.

Compania are deja acordul acţionarilor pentru lansarea unei emisiuni de obligaţiuni cu maturitate de cinci ani în valoare de 100 milioane lei.

Dezvoltatorul imobiliar a consemnat anul trecut afaceri de 26,1 milioane lei (5,9 milioane euro), în creştere cu 19% faţă de anul 2012, şi pierderi în scădere cu 38%, la 46,7 mil. (10,6 mil. euro), potrivit rezultatelor financiare preliminare transmise bursei.

 

Impact estimează pentru anul viitor o cifră de afaceri de aproximativ 26 milioane euro, pentru ca din 2016 să ajungă la circa 50 milioane euro/an, în timp ce profitul operaţional EBITDA este anticipat la 1,6 milioane euro în 2014 şi ar urma să urce la 22,5 milioane euro în 2018. (Sursa: zf.ro)