„Această tranzacție vine la finalul unui amplu proiect de modernizare a clădirii Băneasa Airport Tower, parte din strategia IMMOFINANZ de adaptare continuă la nevoile actuale ale chiriașilor și oferirea celor mai bune condiții de dezvoltare pe termen mediu și lung. Chiriașii noștri au acces, în acest moment, la cel mai înalt nivel de siguranță sanitară. Ne bucură parteneriatul pe termen lung cu Profi, unul dintre cei mai importanți investitori din domeniul comerțului alimentar, cu perspective importante de dezvoltare pe piața locală”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România.

Suprafața închiriată de Profi vizează spații de lucru și este amplasată la ultimele patru etaje ale clădirii Băneasa Airport Tower. Clădirea Băneasa Airport Tower are o suprafață închiriabilă totală de 6.931 mp, fiind organizată pe nouă niveluri: două subterane, un parter, plus șase etaje superioare.

„Specificul actual al pieţei muncii personalului de specialitate impune să oferim în Bucureşti mai multe locuri de muncă pentru specialiştii noştri care nu iau în calcul posibilitatea de a se reloca la Timişoara. Ȋmbunătăţim constant standaradele din reţeaua noastră, astfel că ne reamenajăm birourile din Timişoara şi ne pregătim să mărim suprafaţa birourilor din Bucureşti pentru a oferi colegilor actuali şi viitori condiţii de muncă în pas cu tendinţele din companiile europene de top”, a spus Pawel Musial, CEO & Executive Chairman la Profi Rom Food.