„Suntem încântați de cum a decurs prima parte a anului 2016 în ceea ce privește portofoliul nostru local de clădiri de birouri, iar proprietățile noastre existente se bucură de o cerere în creștere”, a declarat Sorin Vișoianu, Country Manager Operations pentru România în cadrul IMMOFINANZ. „Numeroșii chiriași care ni se alătură, precum și extinderea multor contracte de închiriere ilustrează interesul companiilor pentru spații de birouri flexibile, de cea mai înaltă calitate.”

 

Printre cei mai importanți chiriași noi ai IMMOFINANZ se numără Antena TV Group, una dintre cele mai importante retele naționale de televiziune, care își va muta întreaga activitate în Iride Business Park într-o suprafață de 9.000 metri pătrați, Am Grup Agent și Q’s Inn, care au semnat contracte de închiriere pentru suprafețe totale de peste 3.500 metri pătrați în Pipera Warehouse, și Banca Transilvania, cu 1.800 metri pătrați închiriați în Băneasa Airport Tower.

 

Alți șase chiriași noi completează lista de companii ce vor activa în Iride Business Park, printre care Deutsche Telekom Pan-Net Romania și ComputerGames.ro, care au semnat contracte pentru aproape 4.000 metri pătrați. Complexul Victoria Park ajunge la un grad de închiriere de aproape 100% și își diversifică gama de produse și servicii disponibile în zona comercială de la parter cu noi chiriași din sectoarele farmaceutic și wellness.

 

De asemenea, numeroase contracte de închiriere au fost prelungite și extinse, pe primul loc în topul acordurilor prelungite înscriindu-se Global Business Center cu o suprafaţă de 10.000 metri pătrați. Mai mult, S-Park își consolidează poziția pe piață prin prelungirea și extinderea contractelor cu Wizrom, Johnson&Johnson și ING, parteneri IMMOFINANZ încă din 2007, pentru suprafețe totale de peste 4.500 metri pătrați. (sursa: Immofinanz)