Grupul Media Camina, companie de radio difuziune ce detine Radio ZU si Radio Romantic, se stabileste in ansamblul de birouri Victoria Park. Media Camina va ocupa aproximativ 950 de metri patrati in noile birouri.

 

De asemenea, Syngenta Agro, companie elvetiana care activeaza in domeniul protectiei plantelor si semintelor, a extins durata contractului si suprafata inchiriata in Victoria Park, suprafata care a ajuns in prezent la 1.300 metri patrati.

 

Avand chiriasi precum Q’s Inn Take Away si PostMaster, operatorul privat austriac de servicii postale, noile contracte de inchiriere pentru North Center totalizeaza mai mult de 1.300 de metri patrati, in timp ce durata acestora variaza intre cinci si zece ani. In plus, CBN International Europe, companie globala de dezvoltare software si partener de termen lung, a prelungit acordul curent de inchiriere. 

 

Alti parteneri pe termen lung ai Immofinanz Group, precum Heineken si Servier Pharma, au prelungit contractele in S-Park sau au inchiriat noi spatii comerciale, cum este cazul companiilor Sensiblu si Mondo di Pasta. In plus, noi chiriasi se alatura acestora: Stratum Energy, companie care activeaza in industria de petrol si gaze si Max Relax, distribuitor de servicii corporative de wellness.

 

Immofinanz Group este cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, cu opt astfel de proprietati si un total de 187.405 metri patrati de spatii inchiriabile si o valoare de piata de aproximativ 348,5 milioane de euro, date inregistrate la 31 ianuarie 2015.

 

Immofinanz Group este cel mai important investitor si dezvoltator imobiliar comercial listat la bursa, din Europa Centrala si de Est. Compania este inclusa in indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena si este, de asemenea, tranzactionata la Bursa de Valori din Varsovia.

 

In Romania, compania are un portofoliu de 82 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 957 milioane de euro, date inregistrate la 31 ianuarie 2015. Romania ocupa locul al treilea in portofoliul grupului, cu o cota de 14%, dupa Rusia, cu 24,2%, si Austria, cu 20,1%. (sursa: dailybusiness.ro)