Cel mai mare contract a fost incheiat cu firma de outsourcing Genpact Romania, unul dintre chiriasii cu cea mai mare vechime din portofoliul Immofinanz Group in Romania.

"Colaborarea a inceput in anul 2005, cand compania a inchiriat o suprafata de 4.000 de metri patrati in Iride Business Park. De-a lungul timpului, Genpact a ajuns la o suprafata totala inchiriata de 12.500 de metri patrati. Incepand cu luna aceasta, Genpact si-a extins contractul cu aproape 3.200 de metri patrati, ajungand la o suprafata totala inchiriata de peste 15.500 de metri patrati si devenind unul dintre cei mai mari chiriasi din portofoliul grupului", se arata intr-un comunicat al companiei.

 

Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului si are o suprafata inchiriabila de 92.878 de metri patrati. De asemenea, retailerul de incaltaminte Deichmann a inchiriat 960 de metri patrati in Victoria Park, din apropierea Baneasa Shopping Center. Complexul are o suprafata inchiriabila de 15.319 de metri patrati. Tot in Victoria Park, Euronet Services a prelungit contractul existent din 2006, prin care a extins si suprafata inchiriata in cladire, la peste 600 de metri patrati, potrivit Mediafax.

 

Pe de alta parte, Vestas CEU Romania, filiala locala a producatorului danez de turbine eoliene, va inchiria incepand cu luna viitoare o suprafata de peste 630 de metri patrati in S-Park, unde a fost sub-chirias in ultimii trei ani.

 

S-Park are o suprafata de 34.186 de metri patrati, iar in ultimii doi ani a avut o rata de ocupare constanta, de peste 97%. Immofinanz Group este printre cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, unde detine noua proprietati, cu o suprafata inchiriabila totala de 206.418 de metri patrati si o valoare de aproximativ 349 milioane de euro. (sursa: wall-street.ro)