Compania a atras noi chiriași pentru 8.300 mp și a extins contractele pentru încă 7.500 mp în șase dintre proprietățile sale de birouri.

“Observăm o creştere a cererii chiriaşilor pentru brandul de birouri myhive, precum şi pentru clădirile Bucharest Corporate Center şi IRIDE Business Park. În total, nouă chiriaşi noi au ales Immofinanz ca proprietar”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ.

S & T România a închiriat circa 1700 mp de spații de birouri în Centrul de Afaceri București, iar IREM o suprafata de 1.200 mp de birouri în aceeași clădire.

Iride Business Park continuă să fie o destinație de top în nordul Bucureștiului, primind un nou chiriaș, Ezugi România, care ocupă 1.500 mp. Alți chiriași noi vor ocupa un total de aproximativ 3900 mp de spații de birouri în IRIDE Business Park, myhive Metroffice, myhive Iride Tower, myhive S-Park şi Bucharest Airport Tower.

Alte trei companii și-au prelungit și extins contractele de închiriere, în suprafata de 7.500 de metri pătrați, inclusiv JT International Manufacturing, care va continua să utilizeze 7.100 de metri pătrați din clădirea Iride Business Park. (sursa: zf.ro)