"La finalul lunii noiembrie, Coresi Shopping Resort este construit in proportie de 75%", se arata intr-un comunicat al Immochan. Investitia alocata proiectului este estimata la 60 de milioane de euro, iar in luna septembrie dezvoltatorul anunta un grad de ocupare de 80% si ca primele spatii vor fi livrate chiriasilor in luna decembrie. Proiectul include un centru de distractii indoor si o zona de cinema, cu o suprafata de 3.200 metri patrati pentru opt sali digitale, o galerie comerciala de 32.000 metri patrati si 2.400 de locuri de parcare, noteaza Mediafax.

 

Compania a cumparat in 2012 terenul de 100 de hectare de pe fosta platforma Tractorul din Brasov, unde construieste in prima faza centrul Coresi.

 

Immochan este filiala imobiliara a grupului francez Auchan, iar in prezent administreaza noua galerii comerciale in Romania, dintre care trei in Bucuresti (Centrele Comerciale Auchan Titan, Vitan si Crangasi) si sase in tara - in Pitesti-Bradu, Craiova-Craiovita, Sibiu, Brasov-Eliana Mall, Bacau si Targu Mures-Sud. Compania are in dezvoltare si centrul comercial Auchan Drumul Taberei, in Bucuresti, valoarea totala a investitiilor fiind de 120 de milioane de euro. (sursa: wall-street.ro)