Proiectul, certificat verde cu LEED GOLD, se află în prezent în faza de dezvoltare și va cuprinde la final un total de 57.000 m2 suprafață închiriabilă.

Prin semnarea acestei tranzacții, prima clădire a proiectului The Bridge este închiriată în întregime, IBM alăturându-se celuilalt chiriaș al clădirii, BCR.
Clădirea are la parter un spaţiu comercial care este de asemenea deja închiriat unui restaurant, Boutique Food Hall, cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri din Bucureşti, cu o suprafaţă de peste 1.000 mp. 
În spaţiul închiriat vor lucra aproximativ 5.000 de persoane.

Forte Partners este un consorțiu format din Ionut Dumitrescu (fondatorul Eurisko), Geo Margescu (cu proiecte precum Europolis Logistic Park, sediul Millennium Bank și clădirea de birouri Louis Blanc office building) și familia Jabra (fondatorii afacerii Nova Brasilia care a fost vândută către Kraft Foods). 

Forte Partners a dezvoltat în 2016 două proiecte de birouri cu o valoare de piață de 100 de milioane de euro.  Primul dintre acestea, deja finalizat și închiriat total, este Stefan cel Mare office bulding  (19,5 milioane de euro). Prima clădire din complexul The Bridge va fi livrată în această toamnă. (sursa: zf.ro)