După lansarea cu succes in 2020 a Hotspot Workhub in clădirea The Mark, in apropriere de Piața Victoriei, un spațiu care stabilește noi standarde de calitate, confort și siguranța la birou, consultanții imobiliari germani REC Partners vor deschide în această toamnă cel de-al doilea hub profesional destinat companiilor care caută spații de birouri flexibile și inovatoare.

Hotspot SkyHub se va deschide la ultimele etaje ale uneia dintre cele mai emblematice clădiri de birouri din București - Orhideea Towers, oferind membrilor o vedere panoramica asupra orașului si un mediu gândit de la început pentru lucrul hibrid. Toate birourile vor avea lumină naturală, ferestre care se deschid, ecrane interactive și vor putea fi echipate cu echipamente de videoconferință, astfel încât colegii de acasă sa poate fi integrați in echipele de la birou. Zonele spațioase de relaxare, cafeaua de specialitate, gustările gourmet, vin sa completeze un stil de viată la birou pe care angajații sa si-l dorească.

La doar 10 minute distanta de centru, înconjurată de universități și campusuri studențești, de clădiri noi de birouri și de spații comerciale, zona Orhideea a devenit principalul hub al companiilor de tehnologie din România. Transportul public din zona și infrastructură rutieră sunt printre cele mai bune din Bucuresti. După mai bine de 18 ani de experiența in consultanța si proiectarea spațiilor de birouri, intenția REC Partners este sa schimbe paradigma coworking-ului - de la birouri aglomerate, improvizate, temporare, la spații high-end interactive si productive.

„Sunt bucuros să văd că primul nostru spațiu are succesul pe care ni l-am dorit și că am reușit sa fim cel mai atractiv spațiu de coworking. Acum, cu ajutorul partenerilor noștri și al feedback-ului valoros din partea clienților, putem să continuăm inovarea și să oferim soluții destinate companiilor care investesc în confortul și echilibrul angajaților. Clienții noștri realizează capitalul incredibil pe care îl reprezintă echipele lor și investesc foarte mult pentru atragerea de noi talente. Dorim să folosim întreaga noastră experiență pentru a-i sprijini să aibă succes și sa fie competitivi”, declară Tudor Popp, partener fondator Hotspot Workhub.

La 2 ani de la lansarea Hotspot Workhub, aflat acum la un nivel de ocupare de 100%, succesul conceptului este confirmat de membrii Hotspot care apreciază dotările de top, echipamentele si mobilierul de birou, sălile de ședința, lobby-ul spectaculos in care funcționează Hotspot Café alături de sala de conferințe cu pereți mobili, atmosfera si echipa Hotspot mereu in sprijinul lor. Certificarea BREEAM Excellent si rating-ul WELL Health & Safety confirmă direcția clară a Hotspot care răspunde celor mai exigente cerințe ale corporațiilor și concurează cu cele mai bune birouri tradiționale. Conceptul realizat împreuna cu Biroarchitetti din Milano aduce o schimbare importanta de viziune pentru birourile flexibile din România, concentrându-se pe elemente esențiale de sustenabilitate și ergonomie. Tranzacția a fost intermediată de Eduard Turcoman - director Cushman & Wakefield Echinox.

Orhideea Towers a fost dezvoltat de CA Immo în conformitate cu standardele înalte de calitate ale companiei în ceea ce privește designul, specificațiile tehnice și criteriile de sustenabilitate și a primit certificatul de sustenabilitate LEED platinum. Clădirea cu 15 etaje și 36.300 mp are 400 de locuri de parcare, toate facilitățile pentru bicicliști, un restaurant, o cafenea, un supermarket și o bancă. REC Partners este o echipă internațională de ingineri, arhitecți și economiști.

Înființată în 2004 în Germania și în 2006 în București, REC a sprijinit clienți in toată Europa in dezvoltarea, operarea sau îmbunătățirea proprietăților lor imobiliare de peste 15 milioane mp în ultimii 18 ani. Clienții sunt fonduri de investiții, bănci, dezvoltatori imobiliari și corporații care caută să își îmbunătățească eficiența activelor imobiliare.