HARTMANN a închiriat un spațiu de birouri de 500 de metri pătrați în clădirea de birouri myhive IRIDE | nineteen, tranzacția fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. 
myhive IRIDE | nineteen, situat în nordul Bucureștiului, pe strada Dimitrie Pompeiu, face parte din parcul de birouri IRIDE și se află în prezent într-un proces de modernizare, pentru a se adapta nevoilor actuale ale chiriașilor, de la durabilitate la diverse facilități și servicii. Clădirea are o suprafață închiriabilă de peste 18.000 de metri pătrați, având chiriași companii precum: Sodexo România și Rohde & Schwarz Topex.

„Mutarea noastră marchează un pas înainte în dezvoltarea business-ului Hartmann în România. Am ales un spaţiu flexibil, luminos şi prietenos, într-o zonă în plină expansiune şi bine conectată cu oraşul. În noile noastre birouri întreaga echipă se va bucura de mai mult spaţiu - şi de mai multă inspiraţie.”, a declarat Ladislau Hajos, Managing Director Hartmann Romania. (Sursa: Cushman & Wakefield Echinox)