Mall-ul a fost preluat de o firmă deţinută de omul de afaceri Costică Tudosă, din Suceva.

În raportul financiar al dezvoltatorului imobiliar se arată că mall-ul, cu o suprafaţă de 10.800 de metri pătraţi, a fost vândut în luna iulie pentru 800 de euro, în timp ce centrele comerciale din Piatra Neamţ şi Buzău sunt în continuare de vânzare. Cele trei centre comerciale s-au confruntat cu dificultăţi în ultimii ani, iar cel din Suceava a rămas fără niciun chiriaş înainte de a fi vândut.

Dezvoltatorul israelian este proprietarul complexului de birouri City Gate din Piaţa Presei din Bucureşti. Complexul, cu o suprafaţă de 48.000 de metri pătraţi, era evaluat la sfârşitul primelor nouă luni la 159 de milioane de euro, nivel similar cu cel de la finele lunii iunie. Cele două clădiri de birouri care formează complexul sunt ocupate în proporţie de 96%, iar chiria medie este de 21,5 euro/mp/lună.

GTC a avut venituri de 23, 4 milioane euro în primele nouă luni în România şi Bulgaria, faţă de 21 milioane euro în aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Costurile totale înregistrate de companie în cele două ţări au crescut de la 12,8 milioane euro la 13,8 milioane euro, astfel rezultând un profit brut de 9,6 milioane euro, faţă de 8,2 milioane euro în primele nouă luni din 2012. (sursa: economica.net)