Pedja Petronijevic, proaspăt numit în calitate de Director de Dezvoltare și membru în Consiliul Director al GTC, s-a alăturat Grupului în 2008, ca Director Tehnic pentru Serbia. Încă din 2012, când a fost promovat în funcția de Country Managing Director, Pedja Petronijevic a coordonat cu succes creșterea portofoliului companiei. În timpul mandatului său, GTC a finalizat construcția a 10 proiecte de birouri în Belgrad, printre care FortyOne și Green Heart și a supravegheat buna desfășurare a lucrărilor de construcție pentru Ada Mall, un centru comercial modern, localizat în centrul Belgradului. Pedja Petronijevic a fost distins cu premiul pentru “Cel mai bun leadership al anului”, în cadrul Galei CIJ, din 2017, pentru Serbia și Europa de Sud-Est. Înainte de a se alătura echipei GTC, a supervizat operațiunile companiei Mercury Engineering în Serbia. Pedja Petronijevic și-a început cariera ca inginer de proiect pentru una dintre cele mai mari dezvoltări din Gaborone, Botswana, și deține o diplomă de masterat în știință și tehnologie, de la Universitatea din Belgrad. 


János Gárdai, noul COO al companiei și membru al Consiliului Director, a debutat în carieră în 1996, ca analist financiar la Autóvill Rt. În perioada 1997 – 1999, a ocupat funcțiile de controlor financiar și manager de raportare, în cadrul ERECO Rt. Ulterior, s-a alăturat companiei White Star Real Estate (AIG/Lincoln), unde, în ultimii 22 de ani, a fost implicat în toate aspectele activităților de afaceri imobiliare în diferite poziții, începând de la Director Financiar, până la Director de Dezvoltare, Director General și Country Partner. A condus și a supervizat operațiunile biroului din Ungaria, fiind implicat în dezvoltarea, administrarea proprietăților și a activelor, precum și în gestionarea achizițiilor și a noilor oportunități de afaceri. De-a lungul anilor, a administrat investiții în valoare totală de 400 de milioane de euro. János Gárdai este absolvent al Facultății de Contabilitate Corporativă din cadrul Colegiului de Finanțe și Contabilitate.


“Sunt încântat să le urez bun venit în cadrul Consiliului Director al GTC acestor doi membri remarcabili, Pedja Petronijevic și János Gárdai, în calitate de Director de Dezvoltare și, respectiv, Director de Operațiuni. Pedja va sprijini dezvoltarea companiei noastre, pe viitor, iar János va superviza activitățile operaționale. Aceste numiri se bazează pe vasta lor experiență, calitățile de lideri și cunoștințele extinse la nivel de piețe. Sunt încrezător că, astfel, GTC își va consolida poziția în regiunea Europei Centrale și de Est și că, prin aportul lor, vom obține noi succese, pe viitor”, a declarat Yovav Carmi, Președintele Consiliului de Administrație al GTC. 


GTC Group a fost fondat în 1994, în Polonia, și este o companie publică, listată la Bursa de Valori din Varșovia și Johannesburg, și unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spații comerciale și de birouri din Europa Centrală și de Est, activ în șase țări: Polonia, România, Ungaria, Croația, Serbia și Bulgaria. GTC Group are un portofoliu de proiecte evaluat la aproape 2,3 miliarde de euro, care include 46 de clădiri, dezvoltate pe o suprafață de 1.300.000 de metri pătrați. Compania a intrat pe piața românească în 1999 și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari la nivel local, cu un portofoliu format de-a lungul timpului atât din clădiri de birouri, centre comerciale, cât și ansambluri rezidențiale. Compania a dezvoltat și vândut emblematicele clădiri de birouri America House și Europe House, situate în centrul capitalei, centrele comerciale Galleria (Arad, Buzău, Piatra Neamț, Suceava) și ansamblurile rezidențiale FeliCity și Rose Garden din București.
Printre proiectele GTC, deținute în prezent de companie în România, se numără complexul de birouri City Gate - primul proiect funcțional de birouri din București care a obținut certificate LEED GOLD în 2013 -, Premium Plaza, Cascade, Premium Point. Viziunea GTC România este axată pe durabilitatea construcțiilor și pe transformarea modului în care sunt proiectate, dezvoltate și gestionate clădirile, astfel încât să contribuie la crearea unui mediu sănătos și la creșterea calității vieții.