Tranzactia consta in inchirierea pentru o perioada de 5 ani a etajului 4 al unui imobil finalizat in 2012, de clasa A, pozitionat in proximitatea Gradinii Botanice, pe strada Ernest Juvara, la nr. 3-5, care atinge astfel un grad de ocupare de 100%.  

 

In aceasta locatie isi vor desfasura activitatea, incepand cu luna octombrie 2015,  cei aproximativ 30 de angajati si colaboratori care fac parte din departamentele de Consultanta in Evaluare si Finantari, Consultanta fiscala, Audit precum si Consultanta in domeniul constructiilor din cadrul DARIAN DRS Bucuresti - intentia companiei fiind de a isi mari echipa biroului din Capitala in urmatoarea perioada. 

 

“Intentionam sa intensificam activitatea DARIAN DRS in urmatorul an, prin extinderea operatiunilor de consultanta fiscala, lansarea unei noi linii de servicii pe piata, cea a serviciilor de audit, precum si cooptarea de membri noi in echipa,– iar un prim pas in aceasta directie este inaugurarea noului sediu din Cotroceni », declara Otilia Bujor, Managing Partner al Darian DRS Tax SRL.  (sursa: Crosspoint Real Estate)