Clădirea, denumită Green Gate, a fost construită în ultimele 18 luni de grupul Bog’Art, iar până în prezent dezvoltatorii au închiriat 67% din spaţii, cel mai important chiriaş fiind grupul TeamNet, care va ocupa mai mult de patru din cele 11 etaje.

„În prezent sunt în jur de 500 de oameni pe şantier, iar în momentele de vârf au lucrat chiar 1.000 de muncitori. În circa două săptămâni vom prelua clădirea de la Bog’Art, iar amenajarea spaţiilor chiriaşilor va mai dura în jur de o lună, astfel că la sfârşitul lui aprilie clădirea va fi operaţională“, a declarat Sheila Giafer, commercial manager al Green Gate.

Dezvoltarea pieţei de birouri din Bucureşti a mai încetinit în ultimii ani, iar pentru 2014 este aşteptată livrarea unor clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de circa 120.000 mp.

 

Pentru dezvoltarea acestui proiect cehii şi-au negociat finanţarea direct de acasă, cu PPF Bank, în condiţiile în care băncile prezente pe piaţa locală continuă să fie reticente la acordarea de credite în sectorul imobiliar. (sursa: zf.ro)