Anul trecut, Belize Development a achiziționat din fonduri proprii proiectul Cernica Residence de la un fond de investiții. 

Două dintre cele douăsprezece blocuri incluse în ansamblu vor fi date în folosință în această primăvară, urmând ca restul de nouă blocuri să fie finalizate până  în decembrie 2017, în urma unei investiții totale estimate la 6 milioane euro.

Proiectul Belize Residence este situat în imediata apropriere a parcului de agrement, pădurii și lacului Cernica și a complexului Phoenix Cernica.  În imediata apropiere a ansamblului rezidențial Belize Residence, în Cernica Park va fi dezvoltat un centru de tip outlet.

Ansamblul Belize Residence este format din clădiri cu un regim de înălțime (P+3E) și cuprinde în total 178 de apartamente cu una, două, trei sau patru camere. Locuințele au o suprafață cuprinsă între 57 și 130 metri pătrați.

Proiectul este prevăzut cu 2 terenuri de tenis, spații verzi, locuri de joacă, locuri de parcare, supermarket, grădiniță, sală de sport, camere de supraveghere video 24/24.

Belize Development este deținut de Evangelos Poulios, coproprietarul fashion retailerului BSB, care a ajuns în 2016 la 22 de magazine monobrand în România.

Cu o vechime de 5 ani pe piața imobiliară din România, Belize Development are un portofoliu de peste 230 apartamente cu una, două, trei sau patru camere, în zone precum Floreasca, Petricani, Mihai Bravu sau orașul Pantelimon și se numără printre cele mai moderne proiecte din aceste zone. (sursa: profit.ro)