Compania își va deschide primele locații în România în trei dintre clădirile de birouri ale Globalworth, pe o suprafață de aproximativ 12.000 de metri pătrați. Cele trei cladiri sunt Globalworth Campus, City Offices și Bucharest Tower Center.

În plus, în cadrul acestei colaborări, Globalworth va deveni acționar al Mindspace investind 10 milioane de dolari în companie.

"Parteneriatul cu Mindspace este deja unul de tradiție. Compania operează în prezent spații în clădirea Hala Koszyki din Varșovia, Polonia, iar astăzi ne extindem colaborarea și în România. Prin aducerea Mindspace în clădirile noastre, vom putea răspunde unui univers mai larg de potențiali chiriași și nevoilor lor aflate în continuă schimbare. Mindspace oferă cele mai bune soluții pentru spații de birou flexibile", a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

Intrând pe piața românească, Mindspace își extinde portofoliul la 28 de locații, aproximativ 90.000 mp, consolidând astfel oferta și poziția de furnizor de spațiu de birouri flexibil și de înaltă calitate în Europa și Statele Unite, fiind prezent în 7 țări și 13 orașe.

Potrivit lui Yotam Alroy, co-fondator și Chief Business Officer al Mindspace, Bucureștiul se mândrește cu una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere în Europa, iar Mindspace va putea oferi servicii de înaltă calitate în unele dintre locațiile și clădirile cele mai de dorite ale pieței. (sursa: start-up.ro)