Compania va ocupa cel de-al cincilea etaj al clădirii Tower 1 din Globalworth Campus, unde va desfășura activități comerciale, precum și de cercetare și dezvoltare IT.
„Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investițiilor făcute în ultimii patru ani, cât și pe plan internațional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu față de 2019. Consolidarea echipei într-un spațiu de birouri modern, centrat pe comunicare și colaborare va permite atât o experiență îmbunătățită pentru echipa și clienții existenți, cât și creșterea echipei și a afacerii în următorii ani. Zona comună de discuții într-un format relaxat, cele peste 15 săli de întălniri și conferințe audio-video, spațiile dedicate pentru concentrarea pe anumite subiecte fără distragerea atenției, sala de relaxare/odihnă și programul flexibil de lucru orientat către rezultate care va permite colegilor să aleagă când și cât lucrează sunt doar câteva dintre noutățile care arată preocuparea companiei pentru inspirarea angajaţilor, atragerea talentelor de top şi ajutarea clienţilor în atingerea obiectivelor, care să mişte înainte atât afacerile, cât şi societatea ca întreg”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage. 

Globalworth Campus este format din trei clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de 88.000 mp. Primele două sunt deja funcționale, în timp ce a treia va fi finalizată până la sfârșitul acestui an. Cele trei clădiri sunt închiriate în prezent cu 90%. (sursa: economica.net)