În noul sediu, amenajat după tendinţe moderne, cu spaţii deschise, locuri pentru relaxare şi spaţii pentru socializare, lucrează 100 de angajaţi din cei circa 120 pe care ORTEC îi are în regiunea Europei Centrale şi de Est. În sediul central din Bucureşti se desfăşoară activităţi de dezvoltare si implementare solutii software, marketing, vânzări, suport pentru clienţi.

 

“Am dedicat ultimul an dezvoltării afacerii şi echipei noastre, prin consolidarea parteneriatelor comerciale şi extinderea cu 20% a portofoliului nostru din România, dar şi din alte tări ale regiunii (Polonia, Turcia, Italia şi Rusia). Ne aşteptăm la o creştere per ansamblu de 35% până la sfârşitul anului 2016”, a declarat Herman Wierenga, director executiv al ORTEC CEE.

 

Înfiinţată în 2008, divizia ORTEC Central & Eastern Europe a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 5,8 milioane de euro, în creştere cu 60% faţă de anul precedent. Pentru anul acesta ORTEC plănuieşte să facă noi recrutări în sediul din România.

 

Aproximativ 20% din cifra de afaceri ORTEC CEE provine din România, având clienţi locali precum Coca-Cola, P&G, Mega Image, Carrefour, Urgent-Cargus, DPD, Engie, Aquila, International Lazar Company, Logistic E van Wijk şi VPK Packaging. (sursa: zf.ro)