Contemporano va fi format din 73 de apartamente cu una, două și trei camere, amplasate în două imobile cu cinci și respectiv șase etaje. Ansamblul rezidențial beneficiază de un amplasament bun, în zona semicentrală din Cluj Napoca, în apropierea Parcului Babeș, Parcului Central Simion Bărbuțiu și Cluj Arena.

 

”Piața rezidențială din Cluj Napoca a înregistrat o creștere semnificativă în 2015, pe fondul revenirii cererii pentru locuințe noi din partea tinerilor angajați în numeroasele companii care și-au dezvoltat activitatea în regiune. Estimăm că în acest an se vor finaliza din fonduri private aproximativ 1.500 de unități noi în Cluj Napoca și Florești, mai mult decât dublu comparativ cu anul anterior”, declară Anamaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, consultantul și agentul de vânzare al Contemporano.

Suprafețele locuințelor din cadrul Contemporano variază între 36 și 80 de metri pătrați utili, în timp ce prețurile pleacă de la 47.997 de euro cu TVA inclus pentru cele cu o cameră, de la 63.022 de euro cu TVA inclus pentru apartamentele cu două camere și de la 65.500 de euro cu TVA inclus pentru apartamentele cu trei camere. Proiectul va include spații comerciale la parterul imobilelor, locuri de joacă pentru copii și spații verzi. (sursa: profit.ro)