„Am lucrat împreună cu partenerul nostru pentru a oferi echipei Flex România spaţii cât mai moderne, funcţionale şi flexibile, adaptate nevoilor şi preocupărilor angajaţilor, în care să le facă plăcere să lucreze. Noile birouri le vor permite angajaţilor să fie nu doar creativi şi performanţi, dar şi să îşi valorifice mai bine timpul, având la doar doi paşi distanţă numeroase facilităţi”, a declarat Laurenţiu Manea, Manager Office Buildings Openville.

Cladirea de birouri are o suprafata totala inchiriabila de 13.000 mp si a fost finalizata la inceputul lunii decembrie 2017 langa Iulius Mall Timisoara.

Flex România este prezentă în Timișoara din 1998 și are o echipă locală de peste 4.000 de angajați. Aproximativ 130 de persoane își vor desfășura activitatea în noile birouri ale companiei din cadrul UBC 1. „Datorită extinderii operațiunilor noastre în România am avut nevoie de un spațiu de birouri de înaltă calitate. Openville a îndeplinit pe deplin cerințele noastre în această privință”, a declarat Adrian Dumbravă, Director General Flex România.

Proiectul Openville este dezvoltat de grupul Iulius, deținut de Iulian Dascalu și Atterbury Europe, o investiție estimată la peste 220 de milioane de euro. Este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare mixte din România. (sursa: tion.ro)