Spaţiul de birouri va servi pentru dezvoltarea centrului de instant office al Flash Office, care ajunge astfel la o suprafaţă totală de 784 mp în Maria Rosetti Tower şi 1.584 mp în ambele centre, din Maria Rosetti Tower şi Armand Călinescu 26.

 

 „Flash Office Solutions este o companie în dezvoltare, pentru care am mediat două tranzacţii de închiriere de spaţii de birouri, în ultimele şase luni, lucru care demonstrează competitivitatea acestui tip de business în contextul actual. De altfel, extinderile de spaţii de birouri, pe lângă cererile de New Demand, sunt într-un trend ascendent, în cadrul ESOP, în primele trei luni ale anului realizând cinci tranzacţii din aceste segmente, din domeniul serviciilor, precum Flash Office, dar şi din alte domenii, precum IT&C, agricultură, marketing&media şi alte servicii profesionale”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

 

ESOP Consulting a intermediat în primele trei luni din 2015 un număr de 22 de tranzacţii de închiriere, cu spaţii de birouri care totalizează o suprafaţă de 10.454 mp.

 

„Succesul dezvoltării rapide a Flash Office Solutions,câte o extindere de spaţiu la mai puţin de şase luni, se datorează formatului nostru propriu de business, de a închiria birouri complet mobilate şi echipate, în cadrul unui centru cu toate serviciile incluse, dar care să respecte şi o ambianţă profesională de afaceri, cu  un spaţiu de lucru mai mare per angajat decât în alte centre similare. Noi asigurăm în primul rând un mediu de lucru şi apoi o structură de networking. Membrii comunităţii noastre sunt firme din domeniul IT&C, dar şi din alte domenii precum avocatură, contabilitate, craft&sales sau reprezentanţe ale unor mari distribuitori precum  Mitsubishi Electric”,  declară  Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

 

Cele două centre existente de birouri instant ale Flash Office Solutions sunt complet ocupate, noi spaţii urmând a fi disponibile din a doua parte a lunii mai, în urma acestei extinderi cu încă un etaj în clădirea Maria Rosetti Tower.

 

Maria Rosetti Tower este o clădire de birouri de ultimă generaţie, situată în inima Capitalei, pe strada Maria Rosetti, în spatele Bulevardului Magheru şi la câteva minute de mers pe jos de la staţia de metrou Universitate, într-o zonă istorică, ultracentrală, cu acces uşor către toate celelalte zone de birouri şi rezidenţiale şi către toate tipurile de mijloace de transport.

 

Maria Rosetti Tower are în total o  suprafaţă închiriabilă de 9.326 mp de spaţii de birouri de clasa A şi 64 locuri în parcarea subterană.

 

„Suntem optimişti în ceea ce priveşte dezvoltarea în timp a centrelor de birouri instant Flash Office, la cheie şi estimăm că vom păstra ritmul de dezvoltare de până acum”, declară Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions. (sursa: Esop)