„Din experiența anterioară, am remarcat că 60% din clienți se orientează către birouri individuale, cu suprafețe de maximum 40 mp, dar care să fie complet echipate și cu acces către zonele comune de servicii complete destinate clienților din hub: bucătărie și zonă de cafea, sală de meeting cu posibilități de organizare teleconferințe, Wi-Fi, servicii de curățenie, mentenanță, recepție și posibilitatea de a-ți afișa logo-ul în zona de primire și card de beneficii – cu reduceri la restaurantele și magazinele din vecinătatea clădirii.
Pentru noul modul al centrului din Maria Rosetti Tower am prevăzut 31 de birouri individuale, cu o capacitate pornind de la o persoană până la 12 persoane. Ne extindem pe zona de clienți unde am semnalat cea mai mare cerere”, declară Ilinca Neagu, Administrator al Flash Office Solutions.

Cei 350 angajați care ocupă cele două centre FOS provin din diverse domenii de activitate (IT&C, contabilitate, HR, automatizare, marketing și vânzări), cei mai mulții fiind însă din sectorul IT&C (aproximativ 60%).
Membrii centrelor de birouri instant Flash Office, fie că se află în spații individuale, fie în zona de HUB beneficiază la costuri fixe de birouri mobilate, cu toate facilitățile și serviciile incluse. 
60% dintre firmele care închiriază spații în sistem co-sharing în centrul Flash Office Solutions optează pentru declararea sediului social în HUB.

Majoritatea firmelor care au apelat la închirierea de birouri în sistem co-sharing din centrele FOS au folosit opțiunea de a-și face sediu social în acest spațiu. 
Diferența între o firmă care are sediu social în HUB și una care nu apelează la această facilitate este de mărime a garanției solicitate la semnarea contractului (o garanție de o lună, pentru cei care nu solicită sediu și trei luni, pentru ceilalți).  Această condiție este valabilă indiferent dacă firma abia se înființează și îți stabilește sediul în noul spațiu, fie că îl mută pe durata activității.

„Avem semnale că unele firme care își desfășoară activitatea în centrele noastre urmăresc o extindere viitoare, așa că vom continua și noi să ne mărim suprafața centrelor noastre, poate chiar cu o a treia locație, într-o clădire nouă de birouri. Va fi însă o dezvoltare organică, pas cu pas, în funcție e cererea lor”, declară Ilinca Neagu, Administrator al Flash Office Solutions.

În total, cele două centre Flash Office Solutions au o suprafață cumulată de 3.200 mp, în clădirile de birouri Maria Rosetti Tower și Armand Călinescu Building, amândouă situate în zona ultracentrală, la foarte mică distanță de Universitatea din București, Facultatea de Arhitectură Ion Mincu și ASE. (sursa: Flash Office Solutions)