TPA Group este una dintre companiile mari de consultanta fiscala, contabilitate si servicii de audit din Europa centrala si de sud-est. Firma este activa pe piata din Romania din 1998, iar in portofoliu are peste 300 clienti, companii locale si internationale provenind cu precadere din sectoarele: energie, productie industriala, imobiliare, constructii, transporturi & logistica, tehnologia informatiei, agricultura & silvicultura si distributie.

 

TPA Romania a raportat o cifra de afaceri de 3,2 milioane euro in 2015 si o crestere de 2% fata de anul precedent.

 

Cluj devine primul birou regional si cel de al doilea birou al TPA Romania, alaturi de biroul central din Bucuresti, potrivit unui comunicat al TPA Group.

 

"Decizia de a ne extinde cu un prim birou regional in Cluj si in Transilvania reflecta cererea in constanta crestere pe care am remarcat-o din partea clientilor si colaboratorilor nostri, care au nevoie de servicii de contabilitate, audit, consultanta fiscala si juridica la standarde internationale in aceasta regiune cu un ritm alert de dezvoltare", declara Jan Glas, Managing Partner al TPA Romania si membru al CEE Steering Committee al TPA Group.

IAS Expert a fost infiintata in 2003 la Cluj.

 

Cu sediul in Viena, Austria, TPA Group este activ in 11 tari din Europa: Albania, Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

 

Incepand cu 5 septembrie 2016, TPA Group nu mai este membru al retelei internationale Crowe Horwath. Impreuna cu Baker Tilly International, TPA Group formeaza Baker Tilly Europe Alliance. Grupul TPA devine membru independent al Baker Tilly Europe Alliance si opereaza sub brandul "TPA".

 

Baker Tilly International este cea de 8-a retea ca marime pe plan international in domeniul serviciilor de consultanta si contabilitate, cu 165 membri independenti in 141 tari, si peste 28,000 specialisti in 745 birouri in intreaga lume. (sursa: wall-street.ro)