Astfel, finalndezii vor incepe lucrarile la faza a doua a proiectului care vizeaza construirea a peste 1.000 de apartamente noi, dintre care 230 vor fi date in folosinta la finalul anului 2014.

 

In prezent, in ansamblurile rezidentiale locuiesc peste 1.000 de persoane iar alte 150 se vor muta in cursul acestui an. La finalul etapei a doua a proiectului, in ansamblurile rezidentiale detinute de grupul finlandez se vor muta alti 2.500 locatari.

 

„Am inregistrat un inceput foarte bun de an, cu vanzari care au atins in primele trei luni peste 3 milioane de euro. Au fost achizitionate noi locuinte in ansamblurile rezidentiale pe care le dezvoltam. Pe de alta parte, am vazut ca piata raspunde foarte bine la serviciile pe care familiile le au la dispozitie in cadrul unui ansamblu rezidential. Asa ca grupul finlandez a gandit proiectul rezidential cu parcuri in interiorul acestuia, terenuri de volei, basket, mini-piste de biciclete, supermarket, curatatorie, farmacie, zone de relaxare si sport s.a.”, a spus Nicu Stanga, director general Premium Imobiliare.

 

Preturile apartamentelor incep de la 28.500 euro pentru o garsoniera cu loc de parcare inclus. Pentru apartamentele de 2 camere preturile anuntate de dezvoltator sunt de 43.900 euro, in timp ce un apartament de 3 camere va putea fi achizitionat cu 58.900 de euro.

 

Dezvoltatorul imobiliar BDY Invest promite pentru luna mai un discount de pana la 9.000 euro pentru acizitionarea de locuinte in cadrul complexului Scandinavia si loc de parcare subteran in valoare de 2.900 euro oferit gratuit, pentru cei care doresc sa cumpere un apartament in complexul Fortuna Residence. (sursa: dailybusiness.ro)