Vernescu Residence va cuprinde 36 de apartamente si este dezvoltat prin firma Metropolitan Developments, detinuta de Euromall si dedicata proiectelor rezidentiale de lux. Proiectul va fi lansat saptamana viitoare.

 

 Cladirea, situata pe strada Sfintii Voievozi, are cinci etaje si cuprinde apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere. Suprafetele locuintelor au intre 62 metri patrati construiti pentru un studio si ajung la 207 metri patrati pentru patru camere, informeaza Mediafax.

 

Euromall, dezvoltator activ mai ales inainte de criza, a dezvoltat centrul comercial Euromall din Pitesti, pe care l-a vandut companiei austriece Immofinanz. Euromall anunta in 2007 planuri de investitii de sute de milioane de euro pe terenurile pe care le detine in Romania, dar odata cu venirea crizei proiectele au fost inghetate.

 

Compania intentiona sa dezvolte in parteneriat cu Immofinanz un proiect rezidential de mari dimensiuni in Baneasa, cu 1.000 de locuinte, investitie de 150 milioane de euro. (sursa: wall-street.ro)