Cu o experiență de peste 15 ani în Europa, agenția de turism FlyGo oferă clienților săi zboruri low-cost și regulate, la tarife competitive, chiar și în cazul rezervărilor last minute. În prezent, compania FlyGo deține 4 portaluri în Europa: FlyGo Italia, FlyGo România, FlyGo Spania, FlyGo Polonia.

Relocarea operațiunilor FlyGo în Equilibrium 1 este un pas firesc în strategia de business a companiei, cu obiective principale de diversificare a ofertei de servicii și extindere pe mai multe piețe din Europa și USA.

„În alegerea clădirii Equilibrium 1 pentru viitorul birou FlyGo, am apreciat foarte mult calitatea materialelor utilizate în construcția clădirii, facilitățile oferite angajaților chiriașilor – spații verzi, zone de relaxare cu lumină naturală și ambientală și zona ușor accesibilă pentru angajații noștri, dar și promptitudinea și deschiderea echipei alături de care am configurat și personalizat nevoile și așteptările noastre.” menționează Stefano Iervolino, Owner&CEO FlyGo.

Noul spațiu FlyGo va deveni operațional începând cu luna iulie 2023.

„Ne bucură faptul că proiectul Equilibrium a fost ales de către FlyGo ca noul spațiu pentru desfășurarea operațiunilor companiei. Odată cu parteneriatul nostru, ne uităm și la cât de frumos s-a conturat diversitatea din rândul chiriașilor din clădire și industriile din care ei fac parte. Suntem foarte mândri de comunitatea pe care am construit-o în Equilibrium și de energia bună pe care o simți când treci pragul clădirii.” afirmă Tamara Guleryuz, Leasing&Asset Manager pentru divizia de dezvoltare comercială Skanska CEE.

Complexul de birouri Equilibrium, format din două clădiri, a devenit unul de referință în zona de Nord a Capitalei, redefinind spațiile și mediul de lucru pe de o parte și dând o cu totul altă perspectiva estetică asupra zonei, pe de altă parte. Grădina de 3.500 metri pătrați accesibilă întregii comunități, soluțiile sustenabile implementate în clădire cu impact pozitiv în reducerile de consum a energiei, apei și electricității și designul concentrat pe flexibilitate stau la baza conceptului pe care întregul proiect a fost dezvoltat. Pentru operarea clădirii Equilibrium 1, Skanska a contractat 100% energie electrică din surse regenerabile.

Certificările LEED, Well Health-Safety Rating și pre-certificarea Net Zero Carbon Building pentru Clădirea Equilibrium 2 sunt confirmarea modului în care Equilibrium este construit, cu o atenție specială pentru comfortul, siguranță și sănătatea rezidenților și utilizatorilor.