DTZ Echinox a continuat sa aiba in perioada crizei un departament rezidential insa dedicat exclusiv proprietatilor de lux, venirea lui Bordei in echipa marcheaza astfel diversificarea activitatilor DTZ pe segmentul rezidential. Departamentul coordonat de Ionut Bordei va oferi consultanta pentru toate fazele de dezvoltare a proiectelor rezidentiale noi: achizitie teren, constructie, marketing si vanzari.

 

"Ma alatur cu entuziasm companiei DTZ Echinox si doresc sa sprijin echipa cu experienta si cunostintele dobandite de-a lungul ultimilor ani. Aceasta pozitie reprezinta o oportunitate pentru mine si mi-am propus sa imi concentrez eforturile asupra dezvoltarii portofoliului de proiecte rezidentiale al companiei.” comenteaza Ionut Bordei, director al departamentului de investitii terenuri si dezvoltari rezidentiale, DTZ Echinox.

 

"Anticipam o revenire a pietei proiectelor rezidentiale noi in perioada urmatoare. Prin infiintarea departamentului Investitii terenuri si dezvoltari rezidentiale si recrutarea unui profesionist cu experienta pe acest segment, in persoana lui Ionut Bordei, ne vom concentra pe exploatarea potentialului de crestere a acestei piete.” a declarat Mihnea Serbanescu, general manager, DTZ Echinox.

 

Ionut Bordei are peste 14 ani de experienta pe piata rezidentiala, lucrand 11 ani pentru Eurisko/CBRE si apoi 3 ani ca Managing Director pentru Cordia Futureal Romania, dezvoltatorul proiectului Parcul Privighetorilor.

 

In 2000, Bordei a infiintat departamentul rezidential al Eurisko pe care l-a coordonat pana in 2006, cand a devenit partener, moment in care a inceput si dezvoltat si departamentul de Investitii terenuri si Dezvoltare proiecte rezidentiale.

 

DTZ Echinox are o experienta neintrerupta pe segmentul rezidential de lux de 19 ani. (sursa: wall-street.ro)