Platforma fără cod a DRUID AI permite companiilor să automatizeze comunicațiile cu clienții și angajații folosind asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială. Grație conectorului nativ premiat UiPath, DRUID AI oferă boților RPA („roboți“ software ce contribuie la automatizarea asistată și neasistată a proceselor) abilități unice de conversație, adaugă servicii cognitive îmbunătățite și simplifică îndeplinirea sarcinilor automatizate într-o manieră similară activității umane. De curând, DRUID AI a fost clasificată ca fiind compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere organică din Europa Centrală (CE) în ultimii trei ani, conform clasamentului Deloitte din 2021, CE Technology Fast 50.

„Afacerea noastră se extinde rapid, la fel și echipa noastră din București, de aceea aveam nevoie de un sediu nou, cu acces facil, într-un spațiu de bună calitate și aproape de punctele de interes ale orașului: universități, parcuri, centre de evenimente artistice și culturale. Opera Center este mai mult decât o clădire de birouri, este un reper important al Bucureștiului și sunt sigur că acest nou spațiu de lucru ne va inspira să ne dezvoltăm și mai mult”, a declarat Liviu Drăgan, CEO DRUID AI.

Noul spațiu de birouri al DRUID AI este situat la etajul 6 al clădirii Opera Center pe o suprafață de aproximativ 600 mp, beneficiind de o terasă generoasă cu vedere splendidă către Opera Națională și râul Dâmbovița. Angajații DRUID AI se vor bucura de accesul la facilitățile clădirii, care includ o farmacie Dr. Max, sucursalele ING Bank și CEC Bank, o cafenea French Bakery și un minimarket 1 Minute!.

„Ne bucurăm să primim DRUID AI în portofoliul nostru și suntem încântați să găzduim o companie atât de dinamică, un viitor unicorn născut în România, în cadrul Opera Center. De-a lungul anilor, toate proiectele noastre de birouri s-au dovedit a fi spații de bun augur pentru afaceri în creștere: avem chiriași care și-au dublat suprafețele ocupate sau chiar mai mult”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Real Estate Management România.

Tranzacția a fost facilitată de consilierii CBRE, Andrei Gavrilovici, Consultant Senior A&T și Ana Vicoveanu, Consultant A&T, care au identificat și oferit cea mai potrivită soluție pentru nevoile DRUID AI ce va permite companiei să se concentreze asupra activității sale de bază.

„DRUID AI este o companie românească cu care suntem mândri să ne asociem! Suntem entuziasmați că i-am putut oferi consiliere în această etapă a creșterii sale exponențiale. Furnizarea celei mai bune soluții financiare și operaționale pentru companiile cu asemenea nivel de potențial implică întotdeauna o provocare, dar CA Immo a reprezentat potrivirea perfectă datorită profesionalismului și flexibilității grupului, locației activului și facilităților din apropiere”, a adăugat Andrei Gavrilovici, Senior Consultant A&T Services CBRE Romania.

Amplasată strategic la 50 m de stația de metrou Eroilor, Opera Center I beneficiază de o panoramă asupra râului Dâmbovița și Operei Naționale București. Parcurile Izvor și Cișmigiu se află pe o rază mai imcă de un kilometru, iar Grădina Botanică și zona Cotroceni, care se se situează în Top 20 al celor mai cool cartiere din Europa, sunt situate la doi kilometri de clădirea de birouri. Centrul vechi, Piața Unirii și sediile instituțiilor publice, respectiv Primăria Capitalei, Curtea de Apel București și Palatul Parlamentului sunt la mai puțin de 3 km distanță.

Opera Center I cuprinde un total de 11.900 mp de spații de birouri moderne desfășurate pe opt etaje, având o fațadă de sticlă impresionantă, cu elemente complexe de zidărie pe toate laturile. Certificat LEED Gold, clădirea Opera Center I găzduiește companii importante precum: NN Lease, GSK Consumer HealthCare, Qualitance, Borza & Asociatii, Siemens și DHL Logistics.