In afara de cei doi chiriasi, Esop a mai intermediat si inchirierea unui spatiu in Sky Tower de catre Amadeus, prima companie ce a ocupat un spatiu in cea mai inalta cladire din Bucuresti, in afara de Raiffeisen.

 

Esop Corporate, noua divizie de business a companiei imobiliare Esop Consulting a mai inchiriat trei spatii in cladiri de birouri reprezentative din Bucuresti in primele luni ale anului. Pe langa cele doua spatii in Sky Tower - un spatiu de 185 mp in cladirea Charles de Gaulle Plaza, catre Monsson Invest, un spatiu de 516 mp in Premium Plaza, catre Ecrion Software si un spatiu de 2.015 mp in River Plaza, catre Kruk Romania.

 

„Asa cum am prevazut la inceputul anului, din ce in ce multe companii repun pe lista criteriilor importante de selectie calitatea cladirilor de birouri, cautand spatii cu un plus de imagine si de confort. Urmand acest trend, Divizia Esop Corporate a inregistrat rezultate bune in prima parte a anului 2014, lucru confirmat prin cele cinci tranzactii incheiate in cladiri premium clasa A si A+ , cu o suprafata totala de circa 4.500 mp. La aceasta suprafata mai putem adauga si spatiile aflate in negocieri avansate in aceasta perioada, de inca 6.000-7.000 mp, ceea ce ne face sa estimam ca per total, volumul tranzactiilor incheiate pe acest segment premium va depasi 11.000 mp, pana la sfarsitul anului”, declara Mirela Raicu, manager Divizie Corporate si Partener in cadrul Esop Consulting l CORFAC International.

 

Sky Tower este cel mai inalt turn de birouri din Romania (137 metri si 37 etaje), o cladire premium cu spatii clasa A+, dezvoltata de Raiffeisen Evolution, acelasi developer cu Mall Promenada, in imediata apropiere, in zona Barbu-Vacarescu.

 

Premium Plaza este o cladire de birouri de clasa A, situata in apropierea America House, care mai are ca si chiriasi companii precum Capgemini, Webhelp.

 

River Plaza este situata in zona Unirii, in imediata apropiere a sediului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. (sursa: dailybusiness.ro)