Construita in 1923, cladirea de pe strada Ion Campineanu colt cu Nicolae Balcescu va fi transformata intr-un centru modern de retail si birouri, cu o suprafata de 5.000 mp.

 

Lucrarile de reconstructie au fost demarate in mai anul trecut. Cladirea va gazdui spatii comerciale si de birouri pe cele sase etaje, pastrand detaliile arhitecturale ale fatadei.

 

Investitia de 5 milioane de euro va fi sustinuta printr-un imprumut de 4 milioane de euro de la Garanti Bank.

 

Din cei 5.000 mp, trei etaje totalizand 1.200 mp vor fi dedicate segmentului retail, pentru propriul magazin multibrand al FF Group, _kix. Restul cladirii va avea ca destinatie spatii de birouri, care vor fi inchiriate catre terti. Proiectul va fi finalizat in mai 2015.

 

FF Group Romania, parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanti distribuitori si retaileri nationali de articole de sport si fashion, avand 370 de angajati. Compania detine la nivel national o retea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix) si magazine tip outlet.

 

FF Group Romania detine in portofoliu branduri de renume international, precum: Armani Jeans, Boss Orange, Calvin Klein Jeans, Converse, Folli Follie, Franklin & Marshall, G-Star Raw, Hamaki-Ho, Juicy Couture, Napapijri, Nike, Pepe Jeans London, Polo Ralph Lauren, Scotch & Soda, Ted Baker, UGG Australia.

 

Grupul Garanti este detinut de catre Turkyie Garanti Bankasi (TGB), a doua cea mai mare banca dupa active din Turcia. In Romania, banca este prezenta din 1998. (sursa: dailybusiness.ro)