Cladirea Rosetti Tower situata in str. Maria Rosetti nr. 6, este dezvoltata de Akcent Development, un dezvoltator cu un portofoliu bogat atat in zona rezidentiala, cat si in zona de office. Akcent Development pune accent pe calitate in toate proiectele sale.

Rosetti Tower are o rata de ocupare de 86% si mixul de chiriasi este format din companii din domenii ca: IT, energie, juridic, media, advertising.

” Serviciile noastre se adreseaza clientilor corporate si având în vedere acest aspect, am dorit o cladire de birouri Clasa A, accesibilă, centrală, care să ne bifeze și nevoile de standard, suprafață, dotări, spune Laurentiu Dumitrescu, CEO Digital Star.

Relocarea companiei face parte dintr-un plan pe termen lung, iar Rosetti Tower a bifat multe dintre așteptările mele privind standardele birourilor in care îmi doresc ca echipa mea sa performeze” spune Laurentiu Dumitrescu.”

“Am inteles din prima clipa nevoile companiei Digital Star, ne-au placut conceptul si omul din spatele lui, iar spatiul de birouri din Rosetti Tower a fost alegerea potrivita pentru o echipa de oameni creativi, care lucreaza in marketing digital, unul dintre cele mai dinamice domenii din zilele noastre. Suntem bucurosi sa intregim mixul de clienti al Rosetti Tower cu companii care performeaza bine intr-un domeniu foarte complex si atat de actual, spune Elena Miu, Senior Advisor Premium East8, cea care a coordonat tranzactia de inchiriere.