Cernica Park va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 34 de hectare, parte a unui lot de 60 hectare aflat în proprietatea companiei, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

 

Proiectul, a cărui construcţie va începe anul viitor, va include 88.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, extensibil până la 100.000 mp, şi va avea peste 3.500 de locuri de parcare.

 

Compania a anunţat miercuri şi inaugurarea unui drum cu o lungime de 4 kilometri către autostrada Bucureşti-Constanţa, care va permite accesul direct către Cernica Park.

 

Liebrecht & wooD este activ pe pieţele din Polonia, România şi Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail şi de depozitare cu o suprafaţă totală de aproape jumătate de milion de metri pătraţi.

 

Grupul cuprinde mai multe entităţi, precum dezvoltatorul Liebrecht & wooD, Fashion House şi compania de administrare a proprietăţii Wecare.

 

Dezvoltatorul belgian a intrat în anul 2001 pe piaţa românească, unde a investit până în prezent aproximativ 200 milioane euro.

 

Compania a dezvoltat prima fază a complexului Militari Shopping Centre, vândută în 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited, şi parcul de birouri Victoria Park, achiziţionat în 2007 de fondul austriac de investiţii Immoeast.

 

În 2008, Liebrecht & wooD a deschis primul centru comercial de tip outlet din România, Fashion House, în cadrul proiectului West Park din cartierul Militari. (sursa: mediafax.ro)