Parte a grupului suedez King, studioul din Bucuresti a fost deschis in 2011, compania inregistrand de atunci o crestere exponentiala pe piata romaneasca. Astfel, pana la sfarsitul anului 2014, in noul birou din piata Operei vor lucra peste 110 persoane.

Angajatii de la studioul King din Bucuresti sunt responsabili cu procesele de dezvoltare si QA pentru unele dintre cele mai populare jocuri casual, precum Bubble Witch Saga sau cel mai popular joc de pe Facebook si mobile din acest moment - Candy Crush Saga.

Colliers International a asistat King in gasirea solutiei de real estate potrivite pentru cele mai acute nevoile de business ale companiei - expansiunea accelerata si atragerea de noi talente intr-o piata extrem de competitiva si disputata de marii producatori de jocuri.

 

Ansamblul Opera Center (Opera Center One si Opera Center Two) face parte dintre primele proiecte de clasa A livrate in Bucuresti, fiind detinut de fondul austriac de investitii CA Immo. Printre numele mari aflate in proiect se numara NN Lease, Glaxo Smith Kline, Borza si Asociatii, PayU, Stoica si Asociatii sau DHL Logistics.