Peste 100 de specialiști IT&C, din diferite sectoare IT, s-au alăturat companiei numai în ultimele patru luni, mai anunță DB Global Technology. De asemenea, compania spune că va căuta în continuare specialiști cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

 

Totodată, compania a anunțat extinderea sediului cu peste 700 metri pătrați de spații de lucru și creative. Extinderea vizează etajul 1 al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. În prezent, DB Global Technology activează pe o suprafață de peste 6.000 metri pătrați, distribuită pe două etaje, care urmează să fie extinsă din nou.

 

Lucrările de extindere au demarat în luna iulie și presupun realizarea a 70 de puncte de lucru, două zone de întâlniri pentru echipe, două săli pentru video conferințe, un centru de socializare și o zonă creativă mobilată cu canapele.

 

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. (sursa: forbes.ro)