Astfel, Cora ar urma să dezvolte hipermarketul din acest complex comercial, iar conceptul mallului va fi analizat alături de un asociat.

Lanţul de magazine a mai încercat să dezvolte singur un mall la Constanţa (Corall), însă în final a dezvoltat doar un hipermarket cu galerie comercială. Cora deţine din 2010 un teren de 40.000 mp la Braşov, de sub fosta uzină Hidromecanica, dar competiţia în oraş s-a înteţit între timp.

„În România, proiectul prioritar este Cora Braşov. (...) Desfăşurăm în acest moment o selecţie internaţională pentru a alege cel mai potrivit partener, cu experienţă pe proiecte complexe aşa cum este Cora Braşov, alături de care să dezvoltăm conceptul. Consultantul pentru selecţia internaţională este DTZ Echinox“, spune Charles de Jerphanion (37 de ani), noul director imobiliar al grupului Louis Delhaize.

 

Cora România deţine pe piaţa locală 12 magazine, dintre care două deschise în acest an. Compania a terminat anul trecut cu afaceri de 328 mil. euro, în creştere cu 1% faţă de anul anterior. (sursa: zf.ro)