West Gate este un ansamblu de birouri situat în partea de vest a Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Preciziei.
Proiectul a primit aproape 9 milioane de euro din fonduri UE din totalul alocat regiunii București-Ilfov, de peste 350 de milioane de euro. Din acest total însă, autoritățile au fost nevoite să returneze aproape 70%, deoarece nu au existat proiecte care să fie finanțate. Fondurile se adresează atât antreprenorilor, cât și autorităților locale.

Celălalt proiect, complexul sportiv La Stejarii, situat în partea de nord a Bucureștiului, a beneficiat de fonduri europene în valoare de apropae 8 milioane de euro, potrivit Agenției De Dezvoltare Regională București-Ilfov, conform Ziarul Financiar.

Parcul de birouri West Gate este deținut de dezvoltatorul și proprietarul de birouri român Liviu Tudor. Proiectul de birouri cu care a aplicat antreprenorul a implicat costuri totale de 88 milioane de lei, iar acesta a finanțat aproape jumătate cu fonduri europene. La Stejarii a beneficiat de un ajutor euopean similar, reprezentând mai puțin de jumătate din suma totală investită (83 milioane de lei).
Proiectul West Gate cuprinde în prezent aproximativ 75.000 m2 de spații de birouri, având ca și chiriași companii precum Societe Generale European Business Services și  Group Renault România. 
La sfarsitul anului 2016, Liviu Tudor a depus o cerere la Ministerul Transporturilor pentru construcția unui pasaj de la stația de metrou Preciziei, însă dezvoltatorul va fi obligat să construiască acest pasaj din fonduri proprii. (sursa: zf.ro)