„Am depus o cerere la Ministerul Transporturilor (care are în subordine Metrorex - n. red.) pentru a realiza un pasaj la staţia de metrou Preciziei, având în vedere fluxul foarte mare de persoane la ore de vârf. Con­cluzia a fost că trebuie noi să cons­truim acest pasaj din fon­duri proprii, lucru care o să-l şi facem pentru a fluidiza circulaţia în zonă“, a spus Liviu Tudor. El a subliniat că are în lucru mai multe investiţii în cadrul proiectului de birouri din vestul Capitalei pentru a aduce plusvaloare parcului de afaceri, alături de o grădiniţă pentru angajaţii com­paniilor prezente sau noua parcare de 170 de locuri.

Potrivit unui studiu al Reveal Marketing Research, metroul este mijlocul de transport în comun folosit de peste jumătate din angajaţii care lucrează în West Gate şi de o treime dintre cei care lucrează în Novo Park din Pipera. Potrivit aceluiaşi studiu, unu din patru bucureşteni face mai mult de 45 de minute spre locul de muncă.
În parcul de business West Gate ocupă spaţii companii precum Group Renault România, care include Auto­mobile Dacia, Siemens, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

Proiectul din Militari include pe lângă clădirile de birouri şi West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România cu 900 de locuinţe închiriate studenţilor. (sursa: zf.ro)