“Suntem in continua dezvoltare, in 2014 planuim sa crestem considerabil echipa Yardi Romania, declara Andrei Dragomir, director IT & operations, Yardi Romania. Yardi are 30 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Australia.

 

Cu noul contract, gradul de ocupare al primei cladiri din The Office, a ajuns la circa 50%. Compania are insa negocieri avansate si cu alte companii, iar oficialii dezvoltatorului estimeaza ca se vor inchide noi contracte pana la finalul lunii mai. Prima faza a proiectului are o suprafata de 19.000 mp.

 

“Dincolo de contractul deja semnat, purtam negocieri avansate cu alte cateva companii cu profil IT cu o prezenta relevanta la Cluj, dar si cu doua companii care nu sunt prezente deocamdata in oras. Speram sa anuntam foarte curand noi contracte de inchiriere, chiar inaintea inaugurarii primei etape a complexului de birouri The Office Cluj-Napoca, la finalul lunii mai”, precizeaza Lori Collin, leasing manager NEPI.

 

Conceptul proiectului “The Office” include si o componenta de servicii, concentrate mai ales la parterul cladirii. Alaturi de cafenea, wine-bar, farmacie si restaurantul Lunch Box, au fost incheiate contracte cu mai multi operatori locali sau internationali. Astfel, brutaria La Casa, tur-operatorul TUI si Corporate Office Solution, reprezentant exclusiv Steelcase, lider mondial in mobilier de birou, vor asigura un mix de servicii dorit de dezvoltatori pentru a deservi cei peste 5.000 de angajati care isi vor desfasura activitatea in cladire la finalul proiectului.

 

The Office Cluj-Napoca este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, dezvoltat de fondul sud-african de investitii, NEPI, in parteneriat cu antreprenorul timisorean Ovidiu Sandor.

 

Proiectul cu o suprafata inchiriabila de 54.000 mp include 3 etape de dezvoltare, prima, de 19.000 mp, urmand a fi inaugurata la mijlocul lunii mai, pentru ca intregul proiect sa fie dezvoltat pana in 2016. Printre chiriasii complexului de birouri se numara, alaturi de Yardi, companii precum Three Pillar, Deloitte si Lunch Box.

 

 “The Office” Cluj-Napoca a obtinut deja certificarea de cladire verde, BREEAM Excelent, la stadiul de proiect.  (sursa: wall-street.ro)