”Investiția în noua locație vine ca urmare a creșterii continue pe care o înregistrăm, ajungând la cifra de afaceri de 7 milioane de euro în 2015, cu o creștere de 53% față de anul trecut. Avem, de asemenea, spațiu liber de creștere, special amenajat, pentru derularea proiectelor, atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi, care beneficiază de toate echipamentele și infrastructura tehnică necesare”, a declarat Manel Ballesteros, general manager SII România.

 

SII România este o companie de ICT înființată în 2009. Începând cu anul 2012, compania face parte din SII Group, unul dintre liderii internaționali pe segmentul noilor tehnologii, sistemelor informatice integrate și ingineriei.

 

”Investiția în AFI Park 4&5 este una strategică și ne susține să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri. Mai mult, în 2016 vom continua expansiunea teritorială și implementarea proiectelor de inovație pentru care investiția într-o infrastructură modernă, cu standarde înalte de securitate și un spațiu mai mare erau necesare”, a adăugat Manel Ballesteros.

 

AFI Park 4&5 reprezintă a patra fază de dezvoltare a proiectului de birouri dezvoltat de grupul AFI Europe România în vecinătatea mallului AFI Palace Cotroceni din București. Noile clădiri, a căror construcție a fost finalizată la începutul anului 2016, vor avea o suprafață închiriabilă de 32.000 metri pătrați, repartizată pe 12 etaje deservite de două niveluri de parcare subterană.

 

Aflat în vecinătatea campusului universitar Politehnica, proiectul AFI Park a atras în special companii din zona IT&C, care găsesc un avantaj în a beneficia de forța de muncă disponibilă în zonă. Odată cu finalizarea clădirilor 4&5, proiectul AFI Park ajunge la o suprafață închiriabilă de 70.000 metri pătrați, fiind unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din oraș.

 

SII Group este listată la bursa din Paris și la cea din Londra, are o echipă de peste 6.000 de angajați la nivel internațional și o prezență în 16 țări din Europa, America, Africa și Asia. 

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează centrele comerciale AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești. (sursa: profit.ro)