MavenHut ocupa ultimul etaj al Premium Plaza, cladire de birouri situata pe str Dr. Iacob Felix, nr. 63-69, in apropiere de Piata Victoriei.

 

„Pentru noi aceasta mutare reprezinta un pas foarte important, ce vine dupa mai putin de doi ani de cand a fost infiintata compania. Anul acesta o sa extindem echipa de dezvoltare”,  a declarat Cristi Badea, reprezentantul companiei MavenHut.

 

Mai mult de jumatate din cei 500 mp sunt folositi pentru un spatiu de relaxare, menit sa sporeasca creativitatea echipei.

 

„In procesul de selectie pentru MavenHut principalele criterii au fost accesibilitatea cladirii si layout-ul spatiului, care trebuia sa fie adaptabil stilului de lucru al companiei. Se pare ca si anul acesta cele mai active companii pe piata spatiilor de birouri vor fi cele de IT&C”, a declarat Bogdan Bogatu, senior consultant DTZ Echinox, brokerul care a intermediat tranzactia.

 

Compania de gaming MavenHut, infiintata in 2012 de trei romani, are sediul central in Irlanda si un centru de dezvoltare in Bucuresti, in care activeaza 25 de specialisti. MavenHut ofera in timp real jocuri multiplayer clasice pe mai multe platforme. (sursa: dailybusiness.ro)