"Lucrarile de constructie au inceput saptamana trecuta, iar Comnord a fost desemnat antreprenorul general al proiectului, in urma unei licitatii. Termenul de finalizare a proiectului, care cuprinde trei cladiri de birouri, este 2016, lucrarile desfasurandu-se concomitent la toate cele trei imobilele", a declarat Luminita Popescu responsabila de proiect in cadrul companiei Proiect Bucuresti, potrivit Mediafax.

 

Comnord a anuntat ca a incheiat un contract de antrepriza cu Alecsandri Estate, (firma prin care Proiect Bucuresti realizeaza proiectul), privind executia a trei cladiri si spatii de parcare, pentru pretul de 22,8 milioane de euro, fara TVA.

 

Complexul de birouri va avea in jur de 22.000 metri patrati, suprafata inchiriabila, potrivit reprezentantului Proiect Bucuresti. Terenul pe care este construit complexul are o suprafata de circa 7.200 de metri patrati si are deschidere pe strazile Vasile Alecsandri, Caderea Bastiliei si Constantin Daniel.

 

Proiect Bucuresti a fost preluata in 2007 de la angajati si alti actionari de un grup de investitori romani si straini, prin intermediul firmei Bantisco Holdings. In 2012 firma a avut afaceri de 15,3 milioane de lei. (sursa: wall-street.ro)